Tjerk Hazeveld | VVD Voorne aan Zee

Tjerk Hazeveld

Fantastisch Voorne aan Zee!

Fantastisch Voorne aan Zee, een fijne plek om te wonen, werken, leren en ondernemen voor iedereen, of je nu oud of jong bent, ondernemer of naar school gaat. In alle plaatsen van Voorne aan Zee voel je je thuis en heb je het naar je zin.

Wie ben ik?

Mijn naam is Tjerk Hazeveld (56), samen met mijn vrouw ben ik in 1990 verhuisd naar de Bonsen Hoek in Hellevoetsluis. We wonen daar nog steeds met veel plezier. Onze kinderen zijn hier veilig opgegroeid, zijn naar fijne scholen geweest en hebben in hun vrije tijd op leuke verenigingen gezeten. Zo moet het en zo moet het blijven. Mjin zoon woont nog thuis, want woonruimte is moeilijk te vinden. Wij weten dus als geen ander hoe lastig het is om een woning te vinden.

Ondernemen en reizen

Mijn vrouw en dochter hebben een eigen onderneming. Het is belangrijk dat ondernemers in Voorne aan Zee kunnen starten en kunnen groeien. Zo zorgen we dat iedereen aan het werk kan of aan het werk blijft. Ook dat is een fantastisch Voorne aan Zee. Zelf werk ik veel vanuit huis, maar als ik naar kantoor moet dan sta ik lang in de file voordat ik het eiland af bent. Daarom is verbetering van het wegennet en de aansluiting op de A15 belangrijk.

Vrije tijd

Tijdens het sporten kan je genieten van de prachtige omgeving waar we in wonen; met de polders, de zee, het Haringvliet, de duinen en de bossen. Dat moet behouden blijven voor zowel onze inwoners en de toeristen met wie we graag al het moois willen delen. Daarom horen bijvoorbeeld windmolens niet op het land.

Ons plan

De VVD heeft daarvoor een plan voor Voorne aan Zee. In ons programma vertellen we je over onze visie en ambitie met Voorne aan Zee. Als kandidaat steun ik het programma volledig. Bekijk ons plan voor fantastisch Voorne aan Zee.

Kies voor Tjerk

Wil je meer weten over mij? Kijk dan op mijn persoonlijke website.

Kies dus voor een ondernemende inwoner die zich wil inzetten voor Voorne aan Zee, kies Tjerk Hazeveld.

Ons
team in Voorne aan Zee