Leonie Troost | VVD Voorne aan Zee

Leonie Troost-Kengen

Ik ben Leonie Troost-Kengen en de liefde heeft mij op mijn 19e naar Hellevoetsluis gebracht.

Inmiddels ben ik 36 jaar en woon ik hier met veel plezier samen met mijn man en twee kleine kinderen. Ik heb mijn eigen bedrijf waarbij ik ondernemers op afstand diverse werkzaamheden uit handen neem als Virtual Support Professional.

Ooit lukte het mij om vanaf het VMBO en via het MBO aan een hogeschool de opleiding HBO

Bedrijfskunde te studeren. Dit was geen gemakkelijke weg en met de studieadviezen die ik kreeg was dit ook niet vanzelfsprekend. Gelukkig had ik de juiste mensen om mij heen en door keihard te knokken behaalde ik mijn HBO diploma.

Ik vind het belangrijk dat we investeren in de talenten van jongeren, zodat zij alle kansen krijgen om zichzelf te ontwikkelen en dat zij hun toekomstdromen kunnen realiseren. Ook de laatbloeiers, zoals ik.

Daarnaast weet ik als moeder hoe belangrijk het is om je kind ongestoord op te laten groeien in een veilige omgeving. Dit betekent dat er in Voorne aan Zee genoeg mogelijkheden moeten zijn om te kunnen sporten, dat het schoolzwemmen blijft bestaan en dat er diverse jeugdvoorzieningen en verenigingen zijn waar kinderen naartoe kunnen gaan om elkaar te ontmoeten en met elkaar plezier kunnen maken.

Hier zal dan ook mijn focus op liggen binnen de VVD.

Ons
team in Voorne aan Zee