Dick Bosgieter | VVD Voorne aan Zee

Dick Bosgieter

Mijn naam is Dick Bosgieter.

Vanaf 1997 ben ik voor de VVD actief in de Hellevoetse politiek. Eerst als secretaris en voorzitter van het Bestuur, sinds 2014 als burgerraadslid en vanaf 2018 als raadslid en tevens fractievoorzitter.

In mijn werkzame leven heb ik vanaf 1980 ruime ervaring opgedaan in diverse overheidsfuncties zoals manager, jurist, lobbyist en strateeg.

Mijn expertise ligt met name op het terrein van de openbare orde en veiligheid, ruimtelijke ontwikkeling en bestuurlijke onderwerpen.

Ik heb mij voor de VVD kandidaat gesteld voor de komende raadsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Voorne aan Zee omdat ik de liberale waarden van onze partij zoals vrijheid, verantwoordelijkheid, verdraagzaamheid, sociale rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid van mensen ongeacht hun geloof, ras of geslacht belangrijk vind.

En als gemeenteraadslid kun je het verschil maken omdat de gemeente als eerste overheid belangrijke besluiten neemt over de woon- en leefomgeving van haar inwoners.

Veiligheid van onze inwoners zowel thuis als op straat, maar ook van hun digitale gegevens is van groot belang. Duidelijke regelgeving en handhaving daarvan zijn dan ook een eerste vereiste. En natuurlijk een voldoende inzet van politie en Boa´s. Daar wil ik me dan ook de komende periode sterk voor maken.

Stem dus VVD voor een veilig Voorne aan Zee!!

Ons
team in Voorne aan Zee