Monique Hamstra | VVD Voorne aan Zee

Monique Hamstra

Ik ben Monique Hamstra, ruim 22 jaar woonachtig in Oostvoorne. Ik vind onze nieuwe gemeente Voorne aan Zee een heerlijke gemeente om in te wonen, een gemeente met goede faciliteiten midden in de natuur met het bos en het strand om de hoek. Ik vind het heel fijn om hier te wandelen, fietsen en te zijn. Het is echt ons thuis geworden.

Al vanaf mijn jonge jeugd tijd ben ik politiek geïnteresseerd maar pas in 2017 heb ik mijn maatschappelijke betrokkenheid politiek vorm gegeven. Ik heb voor de VVD gekozen omdat ik het belangrijk vind dat naast de lokale betrokkenheid je terug kan vallen op een breed en professioneel landelijk netwerk. Bovendien ondersteun ik de liberale grondbeginselen; vrijheid, verantwoordelijkheid, verdraagzaamheid, sociale rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid van harte.

De afgelopen periode heb ik mij intensief en met veel plezier ingezet om de wensen van inwoners om te zetten in politieke acties. Door mijn achtergrond als accountant en financieel consultant richt ik mij met name op financiële zaken. En in principe beginnen of eindigen alle onderwerpen met financiën. Door de economische situatie zal hier nog meer adequate aandacht voor moeten zijn. En wordt het nog belangrijker om gemeenschapsgeld optimaal in te zetten om maximaal effect te kunnen realiseren. Door mijn inhoudelijke kennis, vasthoudendheid, overtuigingskracht, samenwerking en mijn oplossingsgerichte “hoe kan het wel”- mentaliteit hebben we de afgelopen periode mooie resultaten bereikt.


Voor de nieuwe gemeente Voorne aan Zee met al haar uitdagingen zet ik mij wederom graag
met plezier en passie in!

Ons
team in Voorne aan Zee