Screenshot-2019-03-27-at-19.57.09

Café Liberaal met Antoinette Laan

Datum

Beste VVD’er,

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van ons Café Liberaal, het enige echte politiek café van de VVD Voorne. Wij zijn verheugd om te melden dat op vrijdagavond 12 april Tweede Kamerlid Antoinette Laan een bezoek brengt aan ons Café Liberaal om met ons van gedachte te wisselen over het thema Veiligheid.

Voor Antoinette Laan in 2017 Tweede Kamerlid werd, was ze wethouder en later fractievoorzitter voor de VVD in Rotterdam. Als Kamerlid is Antoinette Laan verantwoordelijk voor een van de belangrijkste portefeuilles binnen de VVD-fractie.

In haar portefeuille bevinden zich onder andere: “Politie, OM, Brandweer, Grensbewaking algemeen, Terrorismebestrijding, NCTV, Rampenbestrijding en crisisbeheersing, Nationale Veiligheid, Cyber security, Drugsbeleid, Ruimtelijk ordening (incl. structuurvisie en nationale omgevingsvisie), Omgevingswet, Crisis- en herstelwet, Wet Ruimtelijke Ordening, Kadaster.”

Tijdens deze avond zal Antoinette Laan inzoomen op het thema veiligheid en dan met name lokale veiligheid. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte om vragen te stellen aan Antoinette of om met haar van gedachte te wisselen over haar andere portefeuilletaken.

Komt u ook? Introducees zijn welkom. Voor een drankje en een bitterbal wordt gezorgd!

Wij hopen u te mogen ontmoeten op vrijdag 12 april!

Praktische informatie:
Datum: vrijdag 12 april 2019
Tijd: 19:00 tot 21:30 uur (inloop vanaf 18:30)
Locatie: Grand Café Swins, Swinsedreef 22, 3235 AR Rockanje

meer
nieuws