Vermaat-Technics-768x384

#Innovatie@Voorne…bij Vermaat Technics

Datum

Op woensdagmiddag 20 november 2019 hebben we Vermaat Technics in Rockanje bezocht. VVD leden van het netwerk VVD Voorne hebben van deze uitnodiging gebruik gemaakt.

Monique Vermaat, één van de directieleden, ontving ons op het bedrijf samen met Huib Vermaat. Huib is de oprichter van Vermaat Technics. Na een woord van welkom werd een introductie film vertoond van de werkzaamheden binnen en buiten het bedrijf. Het bedrijf werkt over de hele wereld.

Vermaat Technics is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van producten van zeer hoge kwaliteit. Producten die de perfecte technische oplossing bieden voor industriële automatisering problemen.
Vermaat Technics is een uniek bedrijf.
Eigen afdelingen zorgen voor het ontwerp-, de bouw- en productiewerkzaamheden. De hardware en software worden ook in eigen huis geproduceerd. Natuurlijk is gebruikerstraining ook een onderdeel van elke opdracht. Eigen medewerkers voeren het onderhoud uit. Een compleet pakket aan machines en diensten wordt geleverd aan de klant, waar ook ter wereld.

Bij Vermaat Technics hebben ze deze aanpak gebruikt om talloze gecompliceerde technische problemen op verschillende locaties over de hele wereld op te lossen
Na het vertonen van de film kregen wij een rondleiding binnen het bedrijf en op de werkvloer. Ontzettend interessant om verschillende machines in bedrijf te zien. Iedereen had al snel in de gaten dat er veel kennis aanwezig is bij de werknemers van dit bedrijf. Na deze rondleiding werd er in de ontvangstruimte nog gezellig nagepraat.

Wij bedanken Monique voor dit interessante bezoek.

Jaap Heijndijk

meer
nieuws