Schermafbeelding-2020-05-08-om-17.27.38-440x220

Onze Instagram pagina is vernieuwd!

Datum

Een aantal weken geleden heeft de PR-commissie van de VVD Voorne een nieuw leven geblazen in onze Instagram pagina. Wij zijn actiever gaan posten en het aantal volgers is snel gegroeid. Veel van jullie hebben dit wellicht al gemerkt. Wij zijn namelijk na de vernieuwing van onze pagina van 61 volgers gestegen naar meer dan 200 volgers!

Nieuwe richting

Alhoewel wij voorheen alleen politieke boodschappen en foto’s van onze lokale uitjes deelden, proberen wij op het vernieuwde account een balans te vinden tussen politiek en Voorne. Daarom posten wij op dit account zowel mooie foto’s van Voorne als updates over de lokale politiek. Verder hopen wij met onze pagina ook andere doelgroepen (zoals jongeren) te bereiken en hen te enthousiasmeren voor de politiek. 

Ook zijn wij van plan onze Instagram pagina binnenkort te gebruiken om de communicatie tussen de inwoners en de politiek te vergemakkelijken. Verschillende ideeën worden in de komende tijd hiervoor uitgewerkt. Wij hopen dat dit in de toekomst de communicatie tussen de raad en de inwoners zou kunnen verbeteren. 

Professioneel account

Sinds twee weken is ons account op Instagram overgeschakeld naar een professioneel account en zijn wij erkend als politieke partij. Dit is een voordeel voor ons account, omdat wij nu onze doelgroepen beter kunnen bereiken. 

Wie volgt ons? 

Op dit moment heeft ons account 212 volgers. De afgelopen week is ons account met maar liefst 81 volgers gestegen. Als liberale partij op Voorne is het fijn dat onze volgers ook daadwerkelijk van Voorne komen. We zien in onze statistieken dat het merendeel van onze volgers uit Hellevoetsluis komen, gevolgd door Oostvoorne, Brielle en Rockanje. Daarnaast komen er ook volgers van buiten Voorne. Het is natuurlijk ook hartstikke leuk en goed om te zien dat mensen van buiten Voorne geïnteresseerd zijn in ons lokale VVD netwerk.

Volg je ons nog niet, maar ben je wel benieuwd naar onze pagina? Schroom dan niet en volg ons op @vvd_voorne. Als je vragen of ideeën hebt, kun je ons ook daar altijd een berichtje sturen. Verder zijn tips en suggesties natuurlijk altijd van harte welkom. Tot snel op onze Instagram pagina!

meer
nieuws