Uitreiking-nominatie-ondernemersdag-VVD-Hellevoetsluis-1-768x384

VVD Hellevoetsluis steekt ondernemers een hart onder de riem.

Datum

VVD Hellevoetsluis steekt ondernemers een hart onder de riem en daarom bezochten in de eerste week van januari 2021 Dick Bosgieter en Henk de Jong twee ondernemers in Hellevoetsluis. Het ging om Bart de Wit (Fabert de Wit mannenmode) en Marijke Verschoor (Ruud Verschoor b.v.), verhuur van hekken en andere materialen voor bijvoorbeeld de Amsterdam- en Rotterdam-marathon). De ondernemers waren genomineerd door de inwoners na een vraag op social media op de ondernemersdag.

Zij brachten hen een symbolisch hart en gaven daarmee steun aan deze ondernemers in deze moeilijke periode van Lock Down. Deze ondernemers staan symbool voor de vele ondernemers, die zwaar getroffen zijn door de gevolgen van deze Corona-pandemie.

De bedrijvigheid in beide ondernemingen is nagenoeg tot stilstand gekomen. Beide bedrijven stonden zeer positief tegenover de steunmaatregelen van de centrale overheid. Anders was het leed niet te overzien geweest. Allen hoopten op een snelle normalisatie van de situatie nu er gestart is met het vaccinatieprogramma. Voor het evenementen-programma moet je dan, gelet op de voorbereidingstijd, al snel denken aan juli van dit jaar.

meer
nieuws