image-scaled-768x384

VVD Westvoorne vertegenwoordigd in masterclass

Datum

De VVD Westvoorne is met Ferry den Hoed vertegenwoordigd in de regionale masterclass. In de jaarlijkse masterclass krijgt een groep VVD-leden alle vaardigheden en informatie voor een succesvolle politieke carrière. Voor het eerst sinds de corona-uitbraak kwamen de deelnemers weer voor het eerst in levende lijve bij elkaar bij ’t Manneke in Berkel en Rodenrijs voor een interactieve avond over China en de EU.

VVD bestuurslid Bart van Wanroij organiseert samen met twee collega’s uit Rotterdam de masterclass in deze regio: “Met de masterclasses investeert de VVD in talenten door ze te activeren en te adviseren in hun ontwikkeling richting een politieke of bestuurlijke functie namens de VVD of een kaderfunctie. En iedere masterclass is voor de deelnemers een uitbreiding van hun netwerk over de gemeentegrenzen heen.”

Ferry: “Het is leuk om te oefenen met debatteren en presenteren maar ook om grote onderwerpen zoals China-EU of de kosten van gezondheidszorg te doorgronden. Voor lokale partijen is het onmogelijk om dit soort instrumenten aan te bieden aan haar raadsleden”.

meer
nieuws