Chips-600x300

Word lid van de VVD!

Datum

Het gaat goed met Nederland. Maar dat betekent niet dat we nu achterover kunnen leunen. Jouw buurt wordt niet vanzelf veiliger en fijner om in te wonen. Daar moet je wat voor doen.

Dag in dag uit zetten heel veel VVD-ers zich daar voor in. Zij hopen op jouw steun. Hoe meer mensen meedoen, hoe meer we kunnen bereiken.

Klik hier om lid te worden

Klagen en afwachten lost niets op. Meedoen wel.  Voor slechts 25 euro ben je lid t/m juni 2019 (als je lid wordt in 2019, loopt het lidmaatschap zelfs het hele jaar (t/m 31 december 2019)! Meer mensen die meedoen, zorgen voor meer ideeën en meer mogelijkheden om die ook uit te voeren. Samen maken we Nederland nog veiliger, vrijer en welvarender.

Het lidmaatschap heeft je veel te bieden. Het is gezellig en zowel lokaal als landelijkkun jij je stem laten horen. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat we meer voor elkaar kunnen krijgen.

Waarom VVD-lid worden?

De betrokkenheid en steun van leden is van onschatbare waarde voor onze partij en ons land. Samen streven we naar een liberaler Nederland. Een Nederland waarin mensen hun eigen leven in vrijheid en in veiligheid kunnen inrichten. Een Nederland waar criminaliteit en fraude worden bestraft en hard werken en ondernemerschap beloond. 

Voordelen VVD-lidmaatschap 

Meepraten: Zowel lokaal als landelijk kun jij de koers bepalen, meepraten en je stem laten horen (stemrecht krijg je na 6 maanden). Sluit je gratis aan bij een thematisch netwerk om mee te praten over een specifiek onderwerp dat jou aan het hart gaat.

Ontmoeten: Vergroot je netwerk, ontmoet gelijkgestemden en de politici van nu en de toekomst, zowel landelijk als bij het lokale netwerk van de VVD in de plaats waar je woont.

Ontwikkelen: Door actief te worden in de partij en deel te nemen aan opleidingen.

Krijgen: Toegang tot lokale en landelijke VVD-evenementen, het ledenmagazine Liber en wekelijks de VVD nieuwsbrief.

Klik hier om lid te worden

meer
nieuws