Frans-Joost Heijboer nieuwe fractievoorzitter

Frans-Joost Heijboer

fractievoorzitter

Mijn naam is Frans-Joost Heijboer, 47 jaar en woonachtig in het buitengebied van Vierpolders op de grens van Zwartewaal en Hellevoetsluis. In het dagelijks leven ben ik facilitair coördinator bij zorginstelling Careyn voor de locaties Brielle en Rozenburg.

Politieke ervaring

Sinds 1988 ben ik lid van de VVD. Liberaal van huis uit kan je wel zeggen. Niet alleen omdat ik het zo meegekregen heb, maar ook omdat de grondbeginselen het beste bij mij passen. De liberale politiek zal altijd een evenwicht proberen te vinden tussen het algemeen belang en eigen belang.

Waarom in de politiek?

De afgelopen 15 jaar heb ik met veel plezier deel uitgemaakt van de Brielse raad. Ik voel me sterk verbonden met de lokale politiek, waar belangrijke keuzes worden gemaakt door de gemeenteraad. De komende raadsperiode wil ik mijzelf weer voor de volle 100% gaan inzetten voor de inwoners van Brielle, Vierpolders en Zwartewaal in de Brielse gemeenteraad!

Waar wil jij je voor gaan inzetten?

Ons verkiezingsprogramma ‘Thuis in Brielle, Vierpolders en Zwartewaal’ is voor mij het uitgangspunt voor de komende vier jaar. De uitrol van de ambtelijke fusie organisatie (AFO) (met de ambtelijke organisaties van Hellevoetsluis, Westvoorne en Brielle), de invulling van de toekomstige omgevingswet ter vervanging van het huidige bestemmingsplan buitengebied en de uitwerking van de visies voor Zwartewaal en de haven en binnenstad hebben mijn bijzondere aandacht.

Wat maakt onze gemeente zo bijzonder?

In Brielle, Vierpolders en Zwartewaal is het goed wonen, werken en recreëren. In de komende raadperiode wil ik mij daar graag voor blijven inzetten. Voor nu en voor in de toekomst!