Heleen Boender VVD Hellevoetsluis

Heleen Boender

raadslid

Na mijn technische opleiding commerciƫle weg- en waterbouw aan de Hogeschool Zeeland ben ik halverwege de jaren 90 mijn loopbaan gestart bij Rijkswaterstaat. Gestart als assistent projectmanager en later doorgegroeid van projectleider naar tactisch planner, waarbij samenwerken met gemeenten, burgers en bedrijven onderdeel was van mijn werk.

Na 12,5 jaar Rijksoverheid de bewuste overstap gemaakt naar ons familiebedrijf. Werken en wonen in Hellevoetsluis in combinatie met de zorg voor onze twee kinderen. In mijn vrije tijd zet ik mij, al meer dan 8 jaar in, als bestuurslid voor het theater Twee Hondjes en de hockeyvereniging.

Ik sta voor het gedachtengoed van de VVD; de handen uit de mouwen, lagere lasten als het kan en het huishoudboekje op orde. Daarnaast vind ik de vrijheid en het respect voor het individu, ongeacht kleur, sekse en religie ontzettend belangrijk. Kan het individu zichzelf niet redden, dan springt de overheid bij. Maar altijd met het einddoel om het individu weer op eigen benen te laten staan.

Daarom VVD, gewoon doen…