Leonie Troost VVD Hellevoetsluis

Leonie Troost

steunfractielid

Mijn naam is Leonie Troost-Kengen, ik ben 32 jaar en sinds mijn 19e woon ik met veel plezier in Hellevoetsluis. Ik ben getrouwd en heb een dochter van 2 jaar.

Ik heb de opleiding HBO Bedrijfskunde met goed gevolg afgerond. Mijn stageperiode was bij de gemeente Hellevoetsluis en mijn afstudeeronderzoek ging over subsidies. In die periode groeide mijn interesse in de gemeentepolitiek.

In de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in diverse bedrijfseconomische en financiële functies. Op dit moment ligt mijn focus voornamelijk op het gezinsleven. Dit is een situatie waar ik een tijdlang naartoe heb gewerkt om te realiseren en ik geniet daar nu volop van.

Ik vind het belangrijk en leuk om betrokken te zijn bij wat zich afspeelt in de lokale samenleving. Daarom heb ik besloten om mijzelf, namens de VVD, kandidaat te stellen bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen.

Vrijheid, verantwoordelijkheid, verdraagzaamheid, sociale rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid zijn liberale waarden die de VVD kenmerkt, dit past helemaal bij mij.

Als moeder weet ik hoe belangrijk het is om je kind ongestoord op te laten groeien in een veilige omgeving. Dit betekent ook dat er genoeg mogelijkheden moeten zijn om te kunnen sporten, dat het schoolzwemmen blijft bestaan en dat er in Hellevoetsluis jeugdvoorzieningen en verenigingen zijn waar kinderen naartoe kunnen gaan om elkaar te ontmoeten en met elkaar plezier kunnen maken.

Hier zal dan ook mijn focus op liggen binnen de VVD.