Rob Slavenburg VVD Hellevoetsluis

Rob Slavenburg

vice fractievoortzitter

Mijn naam is Rob Slavenburg.Vanaf 2006 ben ik binnen de VVD actief in de Hellevoetse politiek, sinds de verkiezingen van 2010 ben ik raadslid in de fractie van de VVD. In de fractie heb ik in de afgelopen jaren verschillende portefeuilles onder mijn hoede gehad.

Vrijheid, verantwoordelijkheid en verdraagzaamheid zijn zaken die mij na aan het hart liggen. Dat maakt het voor mij de keuze om de burger van Hellevoetsluis te vertegenwoordigen onder de vlag van de VVD de meest voor de hand liggende.

In de komende periode staan er, opnieuw, veel zaken te gebeuren die de burger van Hellevoetsluis raken. De ontwikkelingen rond Voorne springen erg in het oog. Voor mij is het duidelijk dat de onze burger het best gediend is met een gemeente Voorne.

We leven in een drukke maatschappij, waarin we het allemaal steeds drukker krijgen. Gelukkig leven wij in een mooie gemeente waarin veel rust te vinden is. De natuur in en om Hellevoetsluis biedt mij en u als burger van Hellevoetsluis veel kansen om te ontspannen. Wandelingen op en in onze duinen stranden en bosgebieden, maar ook rond en in de vesting, bieden heel veel rust wanneer je die zoekt.

Binnen de hengelsport, waarvan ik een fanatiek beoefenaar ben, heeft Hellevoetsluis een naam hoog te houden. Ik zal er in de komende periode opnieuw alles aan doen om deze mooie vormen van recreatie op de kaart te blijven zetten.

In dit filmpje vertel ik je één van de meest belangrijke punten voor mij in de komende periode.

Recreëren in, genieten van Hellevoetsluis, Gewoon Doen!