Kirsten Muller

Instagram

Hallo, ik ben Kirsten Muller en ik ben 20 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Hellevoetsluis. Ik ben sinds eind 2019 lid van de VVD en ben mij toen gaan inzetten voor de PR-commissie. Ik ben in 2018 begonnen met mijn studie International Psychology in Rotterdam. Ik zit momenteel in mijn tweede jaar en ik heb het heel erg naar mijn zin.

Naast mijn studie neem ik deel aan het Erasmus Honours Programme 2020. Dit is een interdisciplinair honours programma waar ik veel leer over boeiende en actuele thema’s. Wat mij aanspreekt is dat ik in dit programma buiten mijn vakgebied treed en discussieer met professoren en studenten van andere studies. Problemen los je niet in je eentje op, maar daar heb je elkaar voor nodig.

Binnen de VVD hou ik mij bezig met het onderhouden van ons Instagram account (@vvd_Voorne). Daarnaast wil ik mij inzetten voor het werven van jongeren. De politiek lijkt nog niet genoeg te leven onder jongeren. Daarom wil ik proberen de politiek en de jeugd dichter bij elkaar te brengen door evenementen voor jongeren te organiseren. Hopelijk kunnen wij dan in de toekomst meer jeugd verwelkomen binnen de partij.