Lars Muller

Secretaris

Aangenaam! Mijn naam is Lars Muller, ik ben 23 jaar oud en geboren en getogen in Hellevoetsluis. Sinds halverwege 2018 ben ik lid van de VVD en sinds begin 2019 actief binnen de PR-commissie waar ik het secretariële werk op mij neem. Na in 2016 een jaar in Delft te hebben gestudeerd, ben ik in 2017 overgestapt naar de studie Rechtsgeleerdheid in Rotterdam. In 2019 heb ik mijn bachelorsdiploma Rechtsgeleerdheid behaald. Op het moment ben ik bezig met mijn Masterstudie ‘Internationaal Maritiem en Transportrecht’.

Buiten mijn studie ben ik graag maatschappelijk actief, dit wil ook naast een toekomstige baan blijven. Zo ben ik naast dat ik lid ben van de VVD Voorne ook al jaren actief bij de Reddingsbrigade Rockanje. Zowel als ‘lifeguard’ en als commissie- en bestuurslid ben ik zomers geregeld op het Rockanjese strand te vinden. Wat mij aanspreekt aan het vrijwilligerswerk als strandwacht is het combineren van het actieve en de buitenlucht. Er gaat niets boven een dag bezig zijn op het strand waarbij, waar nodig, hulp wordt geboden aan badgasten. Binnen Reddingsbrigade Rockanje ben ik lange tijd actief geweest bij de Technische Commissie en de Sponsor Commissie. De Technische Commissie houdt zich bezig met het werven en opleiden van nieuwe strandwachten, vandaar dat de PR- Commissie van de VVD Voorne mij ook direct aansprak. Sinds begin dit jaar ben ik voorzitter van Reddingsbrigade Rockanje geworden waar ik mij ook met heel veel plezier en passie voor inzet!

Hetgeen dat mij aanspreekt aan de VVD is het liberale gedachtegoed. Vrijheid, verantwoordelijkheid en rechtvaardigheid staan bij mij hoog in het vaandel. Vanuit deze idealen en gedachten zet ik mij graag in voor de VVD.