Ferry den Hoed VVD Westvoorne

Ferry den Hoed

Fractieassistent

Begin 2019 zijn we verhuist van Rotterdam naar Rockanje.

Het feit dat het gezin van mijn dochter in Hellevoetsluis woont en wij twee dagen per week onze kleindochter mogen vermaken heeft ons doen besluiten om deze stap te nemen . Iedere keer als wij naar Voorne reden overviel ons de rust en schoonheid van dit gebied. Vanaf dag een voelen we hier ons thuis.

Zodra wij hier woonden heb ik mij gemeld bij Marco Mentink , de fractievoorzitter van de Westvoorne VVD , en heb mijn diensten aangeboden. Ik werd enthousiast ontvangen en opgenomen in de fractie. Ik moet nog veel leren op politiek gebied maar vanuit deze rol wil ik mij graag inzetten om het leefklimaat in Westvoorne op het huidige hoge niveau te houden en daar waar mogelijk te verbeteren.

Mijn carrière was een droom. De basis was een HTS studie werktuigbouwkunde in de avonduren , gevolgd door een master in Logistiek terwijl ik werkte. Na gewerkt te hebben voor Wilton-Fijenoord , RDM , Verenigde Glasfabrieken en Saint-Gobain kwam ik in de retail terecht . “Winkels” werd echt mijn passie en dit resulteerde in een plaats in de hoofddirecties van Euretco , Miss Etam en ANWB winkels.

Zo’n carrière is mooi maar is ook een gouden kooi. Je bent 24/7 bestuurder en daarbinnen probeer je voldoende tijd door te brengen met vrouw , kind en vrienden.

Twee jaar geleden , op 62 jarige leeftijd , vond ik dit wel genoeg en heb besloten om een andere mix van het leven te maken. Deze mix bestaat uit gezin inclusief en vooral optrekken met mijn kleindochter van 3 , sporten , bedrijven helpen en maatschappelijk betrokken zijn.

Ten einde bedrijven beter te kunnen helpen ben ik weer naar de schoolbanken gegaan en heb de opleiding voor commissaris op Nyenrode gevolgd.

Er staan ons interessante uitdagingen te wachten . De onvermijdelijke groei van het aantal inwoners ,toerisme ,de toename van arbeidsmigranten en een samengaan met andere gemeenten kunnen een bedreiging vormen voor de door ons gewenste sfeer en gemoedelijkheid maar ik ben er van overtuigd dat we met elkaar goede afspraken kunnen maken waarmee we de groot stedelijke problemen van ons af kunnen houden.

Daar ga ik mij hard voor maken.