Monique Vermaat

Fractieassistent

Ik ben Monique Vermaat, 50 jaar oud en geboren en getogen in Rockanje. Ik ben mede-eigenaar van Vermaat Technics BV, een bedrijf dat zich bezig houdt met het ontwikkelen en fabriceren van industriële automatisering en dan met name op het gebied van automatische lasrobots voor de pijpleiding industrie. Mijn werk is afwisselend en mede daarom heel erg leuk.

Samen met mijn man Leen en dochter Merel (15 jaar)  woon ik, zoals gezegd, in Rockanje.

Ik houd van verre reizen maken met mijn gezin, koken en ben graag creatief bezig.

In de politiek ben ik nog niet actief geweest alhoewel het wel altijd mijn interesse had, helaas ontbrak het me vaak aan tijd om me hiervoor in te zetten . Alhoewel het me niet met de paplepel ingegoten is ben ik me wel altijd bewust geweest van de politieke bewegingen in Westvoorne; zowel mijn opa als mijn vader waren vroeger actief in de gemeenteraad van Rockanje.

De mooie gemeente Westvoorne ligt me na aan het hart. Dat kan natuurlijk ook niet anders als je er al je hele leven woont. We hebben prachtige natuur om ons heen, mooie dorpskernen, met de stranden natuurlijk als belangrijke trekpleister. Ik vind dat we best wat trotser op onze gemeente mogen zijn dan dat nu getoond wordt. Nu ik dus wat meer tijd tot mijn beschikking heb zet ik me graag in voor deze gemeente.